София: Женски Мандала-Уикенд
"Сърцето на Розата"


02-03.06.2018
с Елена Матеева

Мандала Танц в събота и неделя, Пробуждане на източника и Ритуал

"Сърцето на Розата" за свързване с магическата вибрация на българската роза!Практика за изчистване на маточното пространство "Пробуждане на Източника"
Събота, 02.06., 14:00-16:00ч.


Отново с Елена в София! Може би най-силната практика за изчистване на маточното пространство. Тя прониква дълбоко в това място, за да го освободи от натрупани болки, обиди, травми, отхвърляне, свързани с нашата женственост и сексуалност. Изцелява както на емоционално, така и на физическо ниво. Преподава се от създателките на Мандала в Русия и отлично подготвя тялото да приема нов приток на енергия от самия танц след това. Вижте повече тук.


Ритуал "Сърцето на Розата"
Неделя, 03.06., 11:00-13:00ч.


Розата е растението с най-високата вибрация от всички растения в света! На физическо ниво използваме розата като символ на абсолютна красота и любов, а розовото олио е сред най-силните средства за повишаване на нашата вибрация, настроение, радост и младост.

Каква е връзката й с женската енергия?
Когато работим с вибрацията на розата, ние по заобиколен за мозъка начин се свързваме с дълбоките пластове на най-женското в себе си (подобно на работата с природните стихии). Да свържем енергията си с тази на розата означава да се отворим за повече романтика в живота си, да привличаме любов лесно и естествено, да се усещаме женствени, в хармония и висока вибрация, да активираме подмладяващи процеси в тялото си.

Ритуалът "Сърцето на Розата" ни помага да активираме в себе си именно тези енергии и вибрационни честоти. По мистичен начин ще се свържем с даровете, които тази епоха праща на жените - ние сме именно в началото на епохата на Мария Магдалена, чийто символ е Розата!

А за нас като българки, подобен ритуал носи още повече значение - защото лекува и събужда в нас и родовата женска сила, нашата уникална женската природа, предавана от майки, баби, род и нация!

Точно в дните, когато започва красивия ритуал на Розобера в България, ние ще се свържем с тази природна и вибрационна магия чрез нашия красив ритуал "Сърцето на Розата". Ще се радваме да задействаме магията заедно!
Мандала Танц - 

пълното пробуждане на женската енергия!


Група Събота, 02.06. от 16:30-19:00ч.

Група Неделя, 03.06. от 13:30-16:00ч.

Мандала Танц е красива терапевтична практика с танцови движения за свързване с женската ни енергия и природа. Тя ни помага да излекуваме женското в себе си, да го събудим и живеем чрез неговите дарове.

Редовното практикуване на Мандала Танц активира оздравителни процеси (особено в женската полова система), центъра на женствеността и младостта ни, повишава самочувствието ни като хора и жени.
Когато танцуваме Мандала изключваме ограниченията на мозъка, включваме матката и получаваме по естествен начин онова, за което копнеем в живота. 
Вижте повече тук.


Място на провеждане за всички практики:

Yoga Place, ул. Ангел Кънчев 1

(входът е точно до клуб Терминал 1)


 


Водещата Елена Матеева


е една от първите сертифицирани треньори по Мандала Танц у нас. Сертифициран прана лечител, треньор, посветен на темата за женската енергия и изцеление, връщането в тялото и доверяването на неговите отговори. Сертифицирана водеща на женски кръгове към една от най-големите световни школи, посветени изцяло на този формат - Sistership Circle.
Елена е сред треньорите в България, които най-силно работят с енергията на Земята и природните стихии като път за завръщане към женската истина и цялост.
Възпитаничка на "Fountain of Life" - модерно мистично училище за връщане на древните женски практики, посветено на възраждането на женското начало. Там тя изучава дълбоки практики за лекуване на женското подсъзнание, работа със сенките, свързване с женския ни цикъл, със стихиите, лунните цикли, лекуване на дълбоки маточни травми, древни практики и ритуали, практикувани от жриците на Изида и Мария Магдалена, свързване и лекуване на връзката с мъжкото начало.
Работила с над 1000 жени на живо и онлайн за изчистване травмите от мточното пространство, както и връщане на хармонична връзка със себе си и своите желания. Последовател на едни от най-добрите световни школи за танца и движенията като средство за изцеление. Ко-създател на първия у нас сайт за водени медитации www.djavarava.com.

   Последвай Елена във фейсбук.Запазване на място става чрез предварително заплащане през Paypal или банков превод. Данни за банков превод са най-долу на тази страница.При заплащане на място в деня на провеждане - възможно само при останали свободни места. В този случай таксата за Мандала Танц е с 5лв. по-висока, а за останалите практики - с 10лв. Мандала Танц в събота


25лв.Мандала Танц в неделя

 

25лв.


"Пробуждане на източника" (събота):


40 лв.Ритуал "Сърцето на Розата"


45 лв.
Пакет Събота:

Пробуждане на Източника + Мандала Танц


53 лв.
Пакет Неделя:

Сърцето на Розата + Мандала Танц


59 лв.Пакет Уикенд:

Всички практики събота и неделя


103 лв.За уточнение имената на участниците при по-голям брой билети, или при други въпроси относно плащане с Paypal пишете на silvimateeva@gmail.com.Плащане по банков път:

Титуляр: Мандала България ООД

IBAN: BG03PIRB71791606244461

Пиреос Банк България


ВАЖНО!!!

При банков превод, моля пратете скрийншот или сканирано платежно на assist.mandala@gmail.com заедно с имената на регистрираните участници и за коя Мандала група се записвате. 

Само така можем да ви допуснем до участие.Приветстваме ви с добре дошли в процесите, които ни връщат към себе си и своята женска природа, дарове и красота!

 


* В случай на отказ от събитието от страна на участник, заплатена такса не се възстановява или прехвърля за друго събитие. Възможно е единствено даване правото за участие на друг човек.